Fantastic Fall

New York may be experiencing snow storms, but we are having a wonderful fall. It was +15° C at the most today and for once I had a chance to sit at a terrace for a while and just enjoy the weather. It was just amazing!

New Yorkissa on jonkinlainen lumimyräkkä, mutta tällä kertaa meillä taas on aivan ihastuttava syksy. Lämpömittari kipusi parhaimmillaan +15° C tänään ja kerrankin minulla oli mahdollisuus istua hetken terassilla ja vain nauttia säästä. Se oli ihanaa!

Det må vara snöstormar i New York, men för en gångs skull har vi haft en alldeles härlig höst. Som bäst var det +15° C varmt idag och för en gångs skull hade jag en chans att sitta på en terrass och bara njuta av vädret. Det var underbart!

In the first picture / ensimmäisessä kuvassa / på den första bilden: Astrantia major / tähtiputki / stjärnflocka

 Acer palmatum ’Dissectum’

The sea keeps us warm / meri lämmittää / havet värmer

Magnolia kobus var. borealis in fall colors and with flower buds / japaninmagnolia on ehtinyt saamaan syysvärit ja se on tehnyt kukkanuppuja ensi vuodelle / Magnolia kobus var. borealis har hunnit få höstfärg och bildat knoppar för nästa vår

Viburnum carlesii also in fall colors with flower buds / V.c. on myös saanut syysvärin ja tehnyt kukkanuppuja / V.c. har också fått höstfärg och bildat blomknoppar 

Liriodendron tulipifera / tulppaanipuu / tulpanträd

Cotinus ’Grace’ / peruukkipensas / perukbuske

Even Magnolia ’Leonard Messel’ has had time for fall colors and buds / Jopa ’Leonard Messel’ magnolia on ehtinyt syysväritykseen ja muodostamaan kukkanuppuja / T.o.m. magnolian ’Leonard Messel’ har hunnit sätta höstfärg och bilda blomknoppar.

The dahlias still flower! / Daaliat kukkivat vielä! / Dahliorna blommar ännu!

Share on: FacebookTwitterPinterest

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*

L i n k s
B l o g s
M o r e   B l o g s